• Nr.1 in service op maat
  • Alleen topkwaliteit bestsellers
  • Koop nu, betaal achteraf
  • Whatsapp +31621302878
Hunter Darts » Custom made

Custom made dartshirt nodig?

Eindeloze mogelijkheden | 100% Kwaliteit gegarandeerd | Snelle levering


Custom items


Goede voorbereiding is het halve werk!

"Let's play darts, in style."

Vale katoenen dart blouses zijn uit, 100% ademende polyester dartshirts zijn in. Beter maar, want het is veel stijlvoller om in te darten. Ook draagt het lekkerder als je staat te gooien. Onze shirts zijn leverbaar in alle vormen en maten. Hoe dan ook, bij Hunter Darts heb je eindeloze mogelijkheden voor een uniek design. Al wil je honderd logo's op je shirt. Bij wijze van spreken natuurlijk.

Wie wil er niet zo cool uit zien? In een dartshirt dat niemand op de wereld heeft. Ja, dat lees je juist. Zonder jouw toestemming maken we namelijk nooit exact hetzelfde ontwerp voor iemand anders. Behalve als het gaat om een shirt voor koppels of teams natuurlijk. Dan wil je namelijk een eenheid uitstralen, zodat je al met 1-0 voor staat voordat je aan de wedstrijd begint.

Weet je al wat voor wensen je hebt voor je nieuwe shirt of tast je nog een beetje in het duister? Wij nemen je in ieder geval alles uit handen. We tekenen een schitterend ontwerp voor je en het enige wat jij hoeft te doen is het te beoordelen. Daarna kunnen we het altijd nog aanpassen.

Wij printen niet op het shirt. Al het ontwerp wordt vanaf de rol gemaakt en dus in de stof verwerkt. Dit maakt het superlicht om te dragen. Het materiaal is van extreem hoge kwaliteit. Met andere woorden, het resultaat is niet alleen mooi om te zien, maar het gaat ook erg lang mee. Je kan er bij wijze van spreken mee in de modder rollen.

Je zal versteld staan hoe snel het gaat. Na je akkoord op het ontwerp duurt het ongeveer 4 weken voor je nieuwe dartshirt af is. Vaak gaat het nog sneller! We hebben een ervaren team en doen alles in eigen beheer. We houden de lijntjes kort en je hebt één aanspreekpunt. Stuur je ideeën, teksten en afbeeldingen voor zover je weet door en we gaan direct voor je aan het werk. Ook gaaf, je dartshirt ontwerp of een compleet ander design verwerkt in je eigen dart hoodie, flights of dartbord surround ring. Waar wacht je nog op? Probeer ons vandaag nog uit!


"De schitterende dartshirts van Dartteam Uniek. Met bijpassende dartbord surround ring voor de competitie avonden in hun thuis locatie."Ga meteen All-in!

Waarom aarzelen? Ga meteen voor ons 'Full custom pakket' en profiteer van deze geweldige korting.

Sale!

Alles-in-1 Custom pakket

€ 332,80 € 299,95
Sale!

Alles-in-1 Custom pakket

€ 332,80 € 299,95

Je eigen absolute dartcore pakket!

  • Eindeloze mogelijkheden + GRATIS ontwerpen
  • All-in-1 custom made
  • Snelle levering, ca. 4 weken na je akkoord
  • Veilig met track & tracé
  • Uitstekende service

Let op! Wanneer dit product in je bestelling zit, maak dan geen gebruik van Klarna achteraf betalen, aangezien dit een gepersonaliseerd pakket is en betaling volgt na je akkoord op de ontwerpen, voordat we je custom pakket kunnen gaan maken.